miercuri, 7 noiembrie 2007

Jurnalul zilei

Inauguram o noua sectiune, numita "jurnalul zilei", in care va povestim ce se mai intampla cu site-ul nostru, www.interfeteevoluate.as.ro. Daca ati apucat sa intrati pana acum, probabil ati observat ca a suferit un face-lift (vezi poza cu versiunea initiala), deoarece structura la care ne-am gandit initial nu era optima: aveam nevoie neaparat de un sidebar pentru scriptul de trafic si bara de linkuri. De asemenea, am incercat sa aducem designul site-ului la acelasi nivel (cel putin ca si culori) cu cel al blogului, ca sa creeam o continuitate si nu in ultimul rand sa ne reprezinte ca echipa. Pentru ca tinem cont de parerile vizitatorilor, va invitam sa raspundeti la un poll deschis aici cu parere la design.
In asteptarea aprobarii www.trafic.ro, ne-am facut cont la www.statcounter.com, un alt program de monitorizare a traficului destul de util. Am avut probleme cu trafic.ro la inregistrarea domeniului http://www.geocities.com/interfete.evoluate, adresa creeata initial, pentru ca desi indeplineam toate conditiile, ni s-a cerut sa verificam adresa din mai multe retele. A mai patit altcineva asa ceva sau banuiti de ce s-a intamplat asta?
Nu in ultimul rand, invitam toate echipele care doresc sa apara in blogroll-ul nostru sa ne trimita linkul lor la adesa de mail interfeteevoluate@as.ro, iar noi promitem ca ii adaugam. Desigur, ne permitem sa facem o clasificare in functie de preferinte, ba chiar incercam sa scriem ceva despre site-urile care ni se par cele mai interesante.

Niciun comentariu: